Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αν έρθεις μια βόλτα απ' τον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ, θα δεις...

Αν έρθεις μια βόλτα στον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ, θα δεις:

1) Παιδιά προσχολικής ηλικίας να παίζουν, να μαθαίνουν, να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται δίπλα σε έμπειρες και ικανές νηπιαγωγούς στο Εργαστήρι Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης που ξεκινάει με τα σχολεία μέχρι και τον Ιούλιο. Ώρες λειτουργίας: 7:30- 17:30. (http://www.technotopos.gr/preschool.htm)

2) Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδικούς σταθμούς και σχολεία να λαμβάνουν χώρα σε όλες τις αίθουσες του πολυχώρου, οργανωμένα και εκτελεσμένα από αξιόλογους παιδαγωγούς, παιδοψυχολόγους, συγγραφείς και θεατροπαιδαγωγούς. (http://www.technotopos.gr/schools_myth.htm)

3) Παιδικά Πάρτι με θεατρικές, κινηματογραφικές, χορευτικές, εικαστικές, δραστηριότητες, Παιδικά Πάρτι με θεματικά ψυχαγωγικά παιχνίδια ή με ελεύθερη δραστηριότητα υπό την επίβλεψη παιδαγωγών να οργανώνονται και να εκτελούνται με όρεξη, φαντασία και αγάπη για τα παιδιά από θεατρολόγους, ηθοποιούς, παιδαγωγούς, εικαστικούς και εμψυχωτές. Τα Παιδικά Πάρτι, που λαμβάνουν χώρα στον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ, απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών, από 1 έτους και πάνω. Οικονομικές προσφορές. (http://www.technotopos.gr/partidrastir.htm)

4) Νεανικά- Εφηβικά Πάρτι για παιδιά από 10- 16 ετών. Ο πολυχώρος να μεταμορφώνεται σε μικρό κλαμπ και τα παιδιά να διασκεδάζουν με την ψυχή τους μέσα στις εναλλαγές των φωτορυθμικών και στους ρυθμούς του Dj.

5) Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Βρο, ο Χη και το Ταξίδι της ζωής τους» σε παραγωγή του πολυχώρου να παρουσιάζεται τόσο εντός του ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ σε θεατρικά πάρτι, εκπαιδευτικά προγράμματα σχολείων, όσο και εκτός του πολυχώρου σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εκδηλώσεις εταιριών κι επιχειρήσεων με παιδικές δραστηριότητες .

6) Τον Παιδότοπο μας και το Νεανικό μας Στέκι με πολλά Playmobil, lego, κούκλες, puzzles, επιτραπέζια, κατασκευές, αγαπημένους υπερήρωες, αυτοκινητάκια, ζωάκια, γωνιά παραμυθιών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, wii, παιχνιδομηχανές αλλά και ένα πλούσιο βεστιάριο μεταμφιέσεων με πλήθος από στολές και αξεσουάρ να χαρίζουν στους μικρούς μας φίλους διασκεδαστικές και χαρούμενες στιγμές. Ώρες λειτουργίας: 17:30- 22:00. Για παιδιά από 2,5- 12 ετών. Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 8 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται παιδικός χυμός). Με την ειδική κάρτα εισόδου, κάθε έκτη επίσκεψη του παιδιού είναι δωρεάν! Από Δευτέρα έως Πέμπτη προσφέρονται δωρεάν δραστηριότητες της μιας ώρας (θεατρικό παιχνίδι, εικαστικό παιχνίδι, ψυχαγωγικά παιχνίδια, κόσμημα, ζαχαροπλαστική κ.λ.π.) με την οικονομική επιβάρυνση και μόνο το αντίτιμο της εισόδου στον παιδότοπο.

7) Οργανωμένα Camps να λειτουργούν στον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Παιδιά ηλικίας 5,5-12 ετών να περνούν κοντά μας αξέχαστες διακοπές, συμμετέχοντας σε ποικίλα καλλιτεχνικά εργαστήρια (εικαστικό, θεατρικό, λογοτεχνικό) και ψυχαγωγικά παιχνίδια.

8) Το νέο μας e-shop party items & activities, όπου μπορείτε να βρείτε πρωτότυπααντικείμενα και αξεσουάρ για παιδικά πάρτι στο σπίτι συνδυασμένα με έξυπνες δραστηριότητες στο ίδιο θέμα. Επαγγελματίες ηθοποιοί, παιδαγωγοί και εμψυχωτές αναλαμβάνουν τη διασκέδαση των παιδιών για τα πάρτι στο σπίτι. (http://technotopos.gr/eshop/)

9) Τον κήπο του ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ να αποτελεί ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε δεξιώσεις και brunch/lunch/dinner parties. Ενδείκνυται για δεξιώσεις βάπτισης , καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Μαρμαριώτισσας.




                                                                       Κάνε μια στάση:)
                                                                       Σε περιμένουμε!
*επίσημη ιστοσελίδα του πολυχώρου: www.technotopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου