Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ- EASTER CAMP


 
 
Oι γιορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς πλησιάζουν και ο παιδότοπος του ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ έχει ετοιμάσει απογευματινές δραστηριότητες με πασχαλινά θέματα και ανοιξιάτικο άρωμα!!!

·         Σάββατο 27 Απριλίου: Διασκεδαστικά παιχνίδια με μπάλα στον κήπο

Ξέρετε πόσα απίθανα παιχνίδια υπάρχουν με πρωταγωνίστρια την μπάλα;;; Να μερικά: ΚΟΡΟΙΔΟ, ΜΗΛΑ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ, ΨΕΙΡΕΣ, ΜΠΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ, ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ, ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ και πολλά πολλά ακόμη. Παιδιά, ελάτε να τα παίξουμε στον όμορφο κήπο μας και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!!!

·         Μ.Δευτέρα: «Πανικός στο εργαστήρι του κυρ-Κούνελου!!!» (διαδραστικό παιχνίδι & εικαστικό εργαστήρι)

Παιδιά, κάποιος έκλεψε τα πασχαλινά αυγά από το εργαστήρι του κυρ Κούνελου!!! Ελάτε να τον βοηθήσουμε να τα βρει. Θα ψάξουμε σε κάθε γωνιά του σπιτιού και του κήπου ακολουθώντας τα στοιχεία που μας άφησε ο κλέφτης. Στη συνέχεια θα τα στολίσουμε με τρισδιάστατα σχέδια και θα τα βάλουμε σε καλαθάκια που θα έχουμε κατασκευάσει μόνοι μας!!!

·         Μ.Τρίτη: «Μικροί ζαχαροπλάστες, έτοιμοι;;;» (εργαστήρι ζαχαροπλαστικής & εικαστικών)

Σήμερα θα γίνουμε ζαχαροπλάστες και θα φτιάξουμε υπέροχα πασχαλινά κουλουράκια!!! Όσο αυτά θα ψήνονται εμείς θα κατασκευάσουμε όμορφα καλαθάκια για να τα βάλουμε μέσα.

·         Μ.Τετάρτη (Πρωτομαγιά):  «Ο Κέλτης Δρυίδης καλωσορίζει την Πρωτομαγιά» (θεατρικό παιχνίδι)

Παιδιά, ελάτε να παίξουμε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι!!! Θα γνωρίσουμε το σοφό Δρυίδη, θα ταξιδέψουμε μαζί του σε παραμυθένια δάση και θα παίξουμε με την άνοιξη. Παραδοσιακά έθιμα θα ζωντανέψουν μπροστά μας για να φτιάξουμε την πιο όμορφη ανοιξιάτικη ιστορία!

·         Τετάρτη 8 Μαΐου: Παίζουμε παραδοσιακά παιχνίδια στον κήπο!

Μαθαίνουμε και  παίζουμε τα παιχνίδια που έπαιζαν η μαμά και ο μπαμπάς μας όταν ήταν στην ηλικία μας!!! Πρόκειται για γνωστά ή λιγότερο γνωστά παιχνίδια που ποτέ δεν χάνουν τη μαγεία και τη δύναμη τους να ψυχαγωγούν και να εκτονώνουν τα παιδιά όλων των ηλικιών και… εποχών!

·         Πέμπτη 9 Μαΐου: «Το αδύναμο κοκόρι» (θεατρικό παιχνίδι)

Αυτή την Πέμπτη ξεκινάει νέα θεματική ενότητα θεατρικών παιχνιδιών που θα προσφέρονται κάθε Πέμπτη του Μάη με γενικό τίτλο «Παίζουμε με την παράδοση»: τα παιδιά γνωρίζουν παραδοσιακά παραμύθια, ποιήματα, τραγούδια και καλλιτεχνικά έργα μέσα από διαδραστικές αφηγήσεις και θεατρικά παιχνίδια.

 «Το αδύναμο κοκόρι» είναι η απίθανη ιστορία του «Κουτσοκόκορα» από το γνωστό λαϊκό παραμύθι. Θα μπορέσει το μικρό κοκοράκι να αντισταθεί στην πανίσχυρη βασίλισσα; Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα ευφάνταστο θεατρικό παιχνίδι που θα τα εισάγει στη δύναμη της θέλησης.
   Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 18:30 και διαρκούν από μία έως δύο ώρες. Αναφέρονται σε παιδιά από 2,5 ετών και πάνω, και το κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στον παιδότοπο (6 ευρώ για τις καθημερινές και 8 ευρώ για Παρασκευή έως Κυριακή, συμπ. & χυμός).
 
Επίσης από Μεγάλη Δευτέρα το Easter Camp του ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΥ προσφέρει στα παιδάκια στιγμές γεμάτες παιχνίδια και καλλιτεχνικές δημιουργίες!!!
Αξέχαστα πρωινά καλούνται και φέτος το Πάσχα να περάσουν κοντά μας οι μικροί μας φίλοι από 2 έως 10 ετών. Τα παιδιά από 2-5 ετών εντάσσονται στο εργαστήρι προσχολικής αγωγής που λειτουργεί όλο τον χρόνο, ενώ τα μεγαλύτερα οργανώνονται σε άλλη ομάδα υπό την επίβλεψη παιδαγωγού-εμψυχώτριας. Πολύ παιχνίδι στον παιδότοπο και στον κήπο, εικαστικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δραστηριότητες, ζαχαροπλαστική, υπολογιστές, παιχνιδομηχανές και πολλά άλλα απαρτίζουν το πρόγραμμα που κινείται γύρω από τον θεματικό άξονα της γιορτής του Πάσχα και της άνοιξης. Τα παιδιά φέρνουν από το σπίτι το δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα κι εμείς αναλαμβάνουμε να τα διατηρήσουμε στο ψυγείο, να τα ζεστάνουμε και να τους τα σερβίρουμε. Γίνονται δεκτά και παιδάκια που δεν έχουν βγάλει ακόμα την πάνα.

Ημέρες λειτουργίας προγράμματος: Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη και Τετάρτη του Πάσχα έως Παρασκευή

Ώρες: 7:30 -17:30 (μετά τις 17.30 προσφέρεται φύλαξη στον παιδότοπο με επιπλέον κόστος το αντίτιμο εισόδου)

Κόστος: €20/ημέρα (+ΦΠΑ)

η ώρα προσέλευσης δεν είναι δεσμευτική, αλλά για να μην υπάρχει αναστάτωση στις δραστηριότητες καλό θα ήταν το παιδί να μην έρχεται αργότερα από τις 9:30.


 Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε σε κάποια από τις παραπάνω δραστηριότητες.
Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου